22 maart: Fanfare De Vooruitgang Stiphout
AFGELAST ivm RIVM maatregel
De Verschrikkingen van het IJs en de Duisternis is het stuk dat het Gelders Fanfare Orkest in 2013 uitvoerde tijdens het WMC Kerkrade, met verteller Frans Limburg. Nu heeft Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout (Helmond) o.l.v. Frenk Rouschop het stuk gekozen om uit te voeren in Tilburg tijdens de concertserie Verrassende Ontmoetingen, met Frans wederom als verteller.
Zo 22 maart: Tilburg Concertzaal, L. Bouwmeesterplein 1 - Tilburg. Aanvang: 15:00u

april-mei: Muziekvereniging Oefening Baart Kunst Well
m.m.v. verteller Frans Limburg

Dit concert is de première van Harrie Janssens nieuwe compositie The Wild Hare, met tekst van Frans Limburg. Het concert was oorspronkelijk gepland op 2 mei 2019, samen met de presentatie van een boek over de oorlog, bevrijding en wederopbouw van Well, Slijkwell en Wellseind. Harrie Janssen componeerde het stuk in opdracht van OBK Well, waar hij zelf dirigent van is. Het is een verhaal over WOII en een Amerikaanse bommenwerper die, terugkerend van een missie in Duitsland, neerstort nabij Well.
29-30 april
1 mei

mei: Muziekvereniging Cadenza Twello
VERPLAATST NAAR 2021
Alle festiviteiten rond 75 jaar vrijheid moesten worden afgelast i.v.m. corona. De gemeente Voorst koos echter niet voor afstel, maar voor uitstel tot 2021. Dat geldt ook voor de twee bevrijdingsconcerten op één dag van Muziekvereniging Cadenza Twello: Voorst Viert Vrijheid. Een grootse, gevarieerde happening met medewerking van o.a. vocaal theaterensemble Foon, de winnaar van de basisschool rap challenge en verteller Frans Limburg. Kijk voor meer informatie op www.cadenzatwello.nl
.. mei: Sporthal Jachtlust, Jachtlustplein 7 - Twello. Aanvang: 15:00u en 19:30u

september: Concert op de Alblas
VERPLAATST NAAR 2021

In navolging van de succesvolle eerste editie in 2018, zou er dit jaar, 2020, weer een Concert op de Alblas in de openlucht worden gehouden. Maar met de massale belangstelling in 2018 en de 1,5 maatschappij in het vooruitzicht, is er voor gekozen het concert een jaar uit te stellen om alles goed en correct georganiseerd te krijgen. Met medewerking van Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria o.l.v. Jurgen Nab en … (nadere informatie volgt). Frans Limburg is ook deze editie de presentator.
Het concert is gratis.
.. september: Ponton op de Alblas. Aanvang: 19:00u

STORYTRAIL BRIELLE - Stadsavonturen
De gebroeders Johan en Cornelis de Witt zijn iconen van de Gouden Eeuw. In 2019 was er in het Historisch Museum Den Briel een tentoonstelling over hen, met als pronkstuk een gouden beker die het museum in bruikleen kreeg van het Louvre in Parijs. Wat is hun link met Brielle? Stadsavonturen dook op verzoek van het museum in het bewogen leven van de broers. Beleef de verhalen die je van de rechtszaal, zo op volle zee doen belanden en in hoge Haagse kringen. Maar pas op, het verhaal eindigt in het Rampjaar 1672…
De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een zelfgekozen datum de StoryTrail Brielle wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'.
Reserveer kaarten voor de Storytrail op https://storytrail.nl/stadswandeling-brielle/
StoryTrail Open Planning:

STORYTRAIL HAARLEM - Stadsavonturen
Wandelen door Haarlem. Genieten van de aanblik van de stad en van verhalen over haar inwoners. De StoryTrail stadswandeling Haarlem vertelt over de roemruchte graven van Holland, de Haarlemse drukker Lautje, de opstand tegen Spanje, een populaire Haarlemmer met een bedenkelijke reputatie en meer.
De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een zelfgekozen datum de StoryTrail Haarlem wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-haarlem/
StoryTrail Open Planning:

STORYTRAIL LEIDEN - Stadsavonturen
In de lente van 1574 arriveert een grote Spaanse legermacht voor de poorten van de stad Leiden. Het moet de stad tot de orde roepen en terugbrengen in het gareel, omdat Leiden de kant van de opstandige Willem van Oranje heeft gekozen. Maar Leiden houdt de poorten stevig op slot. De StoryTrail stadswandeling Leiden komt de stad wel binnen en vertelt hoe de gewone burger het beleg het hoofd probeert te bieden en van de dilemma's waar de burgemeester van de stad en de commandant van de Spanjaarden mee te kampen hebben.
De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een zelfgekozen datum de StoryTrail Leiden wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-leiden/
StoryTrail Open Planning:
Zo 5 juli - 14:00u