24 mei: opening speelveld en boomhut in Appeltern
Op vrijdagmiddag zal bij de Gravin van Rechterenschool het vernieuwde speelveld en een speciale boomhut met brug worden geopend, namens de school en het Dorpsplatform in Appeltern. Frans is gevraagd om daar speciaal een verhaal voor te schrijven en te komen vertellen.
Vr 24 mei: Gravin van Rechterenschool, Gentenhof 10 - Appeltern. Aanvang: 14:45u

 

november: Koninklijke Harmonie Echo der Kempen
m.m.v. Frans Limburg
Op het repertoire staat o.a. Ahab! van de Amerikaanse componist Stephen Melillo met Frans Limburg in de rol van kapitein Ahab die fanatiek jacht maakt op de witte walvis Moby Dick. Frans vertaalde de teksten die Melillo selecteerde uit de roman van Herman Melville. Echo der Kempen geeft maar liefst twee uitvoeringen!
Za 9 november: Theater de Kattendans, Eerselsedijk 4 - Bergeijk. Aanvang: 20:00u
Zo 10 november: Theater de Kattendans, Eerselsedijk 4 - Bergeijk. Aanvang: 20:00u

 

14 december: Muziekvereniging Wilhelmina, Numansdorp
m.m.v. Zandtovenaar Gert van der Vijver & verteller Frans Limburg
In aanloop naar kerstmis geeft muziekverniging Wilhelmina een concert, waarbij na de pauze Charles Dickens' verhaal A Christmas Carol zal worden verklankt, verbeeldt en vertelt door het orkest, de Zandtovenaar en Frans Limburg.
Za 14 december: Sporthal Cromstrijen, Buttervliet 3 - Numansdorp. Aanvang: 20:00u

 

STORYTRAIL HAARLEM - Stadsavonturen
Wandelen door Haarlem. Genieten van de aanblik van de stad en van verhalen over haar vroegere inwoners. De Storytrail stadswandeling Haarlem vertelt over de roemruchte graven van Holland, de opstand tegen Spanje, de periode van de Verlichting en meer. De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een andere dag de Storytrail Haarlem wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'. Storytrail is een concept van Stadsavonturen om het publiek de geschiedenis van stad of streek op een andere manier te laten ervaren dan enkel met feiten.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-haarlem/
Zo 16 juni - 14:00u
Zo 22 september - 14:00u
Zo 13 oktober - 14:00u
Zo 17 november - 14:00u
Zo 22 december - 14:00u

 

STORYTRAIL LEIDEN - Stadsavonturen
In de lente van 1574 arriveert een grote Spaanse legermacht voor de poorten van de stad Leiden. Het moet de stad tot de orde roepen en terugbrengen in het gareel, omdat Leiden de kant van die opstandige Willem van Oranje heeft gekozen. Maar Leiden houdt de poorten stevig op slot. De Storytrail stadswandeling Leiden komt de stad wel binnen en vertelt hoe de gewone burger het beleg het hoofd probeert te bieden, maar ook de dilemma's waar de burgemeester van de stad en de commandant van de Spanjaarden mee te kampen hebben. De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een andere dag de Storytrail Leiden wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'. Storytrail is een concept van Stadsavonturen om het publiek de geschiedenis van stad of streek op een andere manier te laten ervaren dan enkel met feiten.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-leiden/
Zo 30 juni - 14:00u
Zo 29 september - 14:00u
Zo 27 oktober - 14:00u