25 januari: Fanfare De Hoop Stellendam
Eén van de stukken die Fanfare De Hoop Stellendam, o.l.v. hun nieuwe dirigent Anne van den Berg, speelt op hun nieuwjaarsconcert, is de Simon van Hoecke compositie Engelenburcht, met verteller Frans Limburg.
Za 25 januari: Dorpstienden, Dorpstienden 4 - Ouddorp. Aanvang: 20:00u

22 maart: Fanfare De Vooruitgang Stiphout
De Verschrikkingen van het IJs en de Duisternis; het stuk dat het Gelders Fanfare Orkest in 2013 uitvoerde tijdens het WMC Kerkrade, met verteller Frans Limburg. Nu heeft Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout (Helmond) o.l.v. Frenk Rouschop het stuk gekozen om het uit te voeren in Tilburg tijdens de concertserie Verrassende Ontmoetingen, met Frans wederom als verteller.
Zo 22 maart: Tilburg Concertzaal, L. Bouwmeesterplein 1 - Tilburg. Aanvang: 15:00u

28 maart: Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen
Muziekvereniging Eendracht uit Schaarsbergen (Arnhem) o.l.v. Jos Jansen, geeft hun voorjaarsconcert de thema's herdenken, vrijheid, feest, in het kader van 75 jaar vrijheid. Frans Limburg is gastartiest, naast de cellistes Noam Staal en Berta Garcia Sanz.
Za 28 maart: Concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3 - Oosterbeek. Aanvang: 20:00u

 

STORYTRAIL BRIELLE - Stadsavonturen
De gebroeders Johan en Cornelis de Witt zijn iconen van de Gouden Eeuw. Van juni tot september 2019 had het Historisch Museum Den Briel een prachtige tentoonstelling over hen, met als pronkstuk een gouden beker die het museum in bruikleen kreeg van het Louvre in Parijs. Wat is hun link met Brielle? Stadsavonturen dook op verzoek van Historisch Museum Den Briel in het bewogen leven van de broers. Beleef de verhalen die je van de rechtszaal, zo op volle zee doen belanden en in hoge Haagse kringen. Maar pas op, het verhaal eindigt in het Rampjaar 1672…
De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een zelfgekozen datum de StoryTrail Brielle wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'.
Reserveer kaarten voor de Storytrail op https://storytrail.nl/stadswandeling-brielle/
StoryTrail Open Planning:
Zo 5 april - 14:00u

 

STORYTRAIL HAARLEM - Stadsavonturen
Wandelen door Haarlem. Genieten van de aanblik van de stad en van verhalen over haar inwoners. De StoryTrail stadswandeling Haarlem vertelt over de roemruchte graven van Holland, de Haarlemse drukker Lautje, de opstand tegen Spanje, een populaire Haarlemmer met een bedenkelijke reputatie en meer.
De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een zelfgekozen datum de StoryTrail Haarlem wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-haarlem/
StoryTrail Open Planning:
Zo 29 maart - 14:00u
Zo 10 mei - 14:00u
Zo 14 juni - 14:00u
Zo 12 juli - 14:00u

 

STORYTRAIL LEIDEN - Stadsavonturen
In de lente van 1574 arriveert een grote Spaanse legermacht voor de poorten van de stad Leiden. Het moet de stad tot de orde roepen en terugbrengen in het gareel, omdat Leiden de kant van die opstandige Willem van Oranje heeft gekozen. Maar Leiden houdt de poorten stevig op slot. De StoryTrail stadswandeling Leiden komt de stad wel binnen en vertelt hoe de gewone burger het beleg het hoofd probeert te bieden en van de dilemma's waar de burgemeester van de stad en de commandant van de Spanjaarden mee te kampen hebben.
De onderstaande data zijn open inschrijvingen waarvoor je kaarten kunt bestellen. Als je met een gezelschap op een zelfgekozen datum de StoryTrail Leiden wilt beleven, kan dat ook. Ga dan naar onderstaande site en klik op 'Groepen'.
Reserveer kaarten op http://storytrail.nl/stadswandeling-leiden/
StoryTrail Open Planning:
Zo 23 februari - 14:00u
Zo 26 april - 14:00u
Zo 7 juni - 14:00u